Jupiter78 Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Sziasztok Most kezdtem el csinálni egy 1.6-os weboldalt és rögtön az elején felmerült egy probléma. Amikor a terméknél rövid és hosszú leírást készítek sortöréssel, táblázattal, stb. az admin felületen szépen megjelenik,de a weboldalon már nem. Nem rakja be a sortöréseket, a táblázatok keretét és úgy általában figyelmen kívül hagyja a teljes formázást. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Előre is köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Szia! Html kódokkal próbáltad formázni? Vagy html szerkesztőben megírod, és bemásolod. Notepad++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jupiter78 Posted March 30, 2014 Author Share Posted March 30, 2014 Szia! Html kódokkal próbáltad formázni? Vagy html szerkesztőben megírod, és bemásolod. Notepad++ Szia Igen html-ben is próbáltam és utána a szerkesztőfelületen jól is néz ki, kb úgy ahogy szeretném. A weboldalon viszont már nem jelenik meg rendesen, mintha valamilyen automatikus formázás fölülírná a kódot. 1.5-ben rendszeresen dolgoztam ott semmi ilyen nem volt. A legnagyobb problémám, hogy figyelmen kívül hagyja a sortöréseket és kitörli a táblázatok keretét. A vastag betűket pl. meghagyja. Úgy látom senki másnak nincs ilyen gondja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 1.6-os default a téma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jupiter78 Posted March 30, 2014 Author Share Posted March 30, 2014 1.6-os default a téma? Igen csak színeket és apróságokat állítottam. Ebben a termék leírásban pl. kellene lennie egy néhány sortörésnek a rövid lerásban és keretes táblázatnak a hosszú leírás alján http://jupitertrade.hu/hagyomanyos-mikroszkop/11-mz1240-zoom-sztereo-mikroszkop-nagyitas-10-45x.html Az admin részen minden szépen látszódik, a html szerkesztőben is rendben van minden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 (edited) Tehát többek között az a gond hogy nincs kerete a táblázatnak? Simán CSS-ben adj neki. Edited March 30, 2014 by pattila01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Az 1.5-ben tuti, hogy a product.css határozza meg (vagy ahonnan ő örökli) a beállításokat. Ha abban matatsz, jónak kell lennie szerintem is (feltéve, ha 1.6 alatt is ez az elv) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts