volkanarat Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Sitenin ana sayfasında üst sol bölümde bulunan "7/24 Destek Hattı:" ve alt sag bölümde bulunan dükkan bilgisi bölümünden telefon numarası bölümünü devre dışı bırakmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 modüller pozisyonlardan canlı düzenleme ile ilgili bölümlerin yanlarındaki çöp kutusu butonuyla kaldırabilrsiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkanarat Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 modüller pozisyonlardan canlı düzenleme ile ilgili bölümlerin yanlarındaki çöp kutusu butonuyla kaldırabilrsiniz işte o bende garip bir şekilde çalışmıyor. Siliyorum, kaydediyorum ama yine görünüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Enteresan farklı sorunlarda var sanırım. Kurulumda problem olmuşmuydu ayrıca modülün ismini canlı düzenlemeden bulup FTP den silebilirsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Tüm modifiyelerinizi geri yükleyin...aşağıdaki 2 modül sizin aradığınız işlemler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 (edited) Modüllerin yerlerini bu işlemle değiştirebilirsin...veya direk bu modülü kaldıra bilirsin Edited March 29, 2014 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkanarat Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts