luksta Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Witajcie, zniknął mi koszyk ze strony głównej i z podstron. Zmieniałem opisy w module CMS i po zatwierdzeniu nie pojawił się. Grafiki, logo itp. nachodzą na siebie. Proszę o podpowiedź gdzie włączyć go z powrotem. Pozdrawiam Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 można zobaczyć jak to wygląda na żywo? jeżeli tak, podaj proszę adres do sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
luksta Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 można zobaczyć jak to wygląda na żywo? jeżeli tak, podaj proszę adres do sklepu już rozwiązałem, został zdezaktywowany moduł <Blok info o użytkowniku>. Dzięki za szybką reakcję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 dzięki za informacje, oznaczam Twój post jako rozwiązanie pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts