Krzysztof7270 Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Witam Zainstalowałem Preste 1.6.0.5 lecz jest problem z dodaniem nowej kategorii, zmianie nazwy przy edycji istniejącej Przy tworzeniu nowej kategorii i wprowadzeniu danych nie jest ona zapisywana Przy edycji istniejącej dane nie sa zmieniane Usuwanie kategorii demonstracyjnej dziala poprawnie Dodawanie produktów działa poprawnie Proszę o informacje jak można rozwiązać ten problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Kiedy pobierałeś paczkę z PrestaShop? W początkowym wydaniu był problem właśnie z obsługą kategorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krzysztof7270 Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 Kiedy pobierałeś paczkę z PrestaShop? W początkowym wydaniu był problem właśnie z obsługą kategorii. W dniu jej wydania i otrzymaniu o nowej wersji informacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Tak myślałem. Jest temat na forum, w którym napisane jest, że pierwsze paczki posiadały taki problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PawelJacekZ Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ja mam 1.6.0.5 i nie mogę dodać a nawet edytować już istniejące kategorie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 No ale więcej informacji trzeba, po aktualizacji? Na świeżej instalacji? Aktualizacja od razu po komunikacie o nowej wersji? Tak jak pisałem, pierwsze wydanie PrestaShop 1.6, mimo, że tego samego numeru czyli 1.6.0.5 posiadało błąd, który uniemożliwiał działanie na kategoriach, naprawili to dopiero po jakimś czasie, a potem tłumaczyli, że był problem z pobraniem paczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PawelJacekZ Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 (edited) Teraz pobieram i stawiam od początku... Czy coś jeszcze trzeba wiedzieć o instalce... Wiadomość nie z tej ziemi...instaluję na nazwa.pl powinienem dostać medal za odwagę po ich globalnej awarii... Edited March 27, 2014 by PawelJacekZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 http://www.prestashop.com/forums/topic/316186-can-not-create-categories/ Co trzeba wiedzieć? Że to pierwsza wersja 1.6 i jeśli nie chce się ktoś denerwować, że coś nie działa to powinien poczekać z tydzień lub dwa, co jak co ale wprowadzono sporo zmian i błędy się znajdą, ludzie instalują tak wczesną wersję, a potem wracają na forum i narzekają na błędy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mentalspot Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Teraz pobieram i stawiam od początku... Czy coś jeszcze trzeba wiedzieć o instalce... Wiadomość nie z tej ziemi...instaluję na nazwa.pl powinienem dostać medal za odwagę po ich globalnej awarii... Sorki za offtop, ale co się stało na nazwa.pl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Krzysztof7270
Witam
Zainstalowałem Preste 1.6.0.5 lecz jest problem z dodaniem nowej kategorii, zmianie nazwy przy edycji istniejącej
Przy tworzeniu nowej kategorii i wprowadzeniu danych nie jest ona zapisywana
Przy edycji istniejącej dane nie sa zmieniane
Usuwanie kategorii demonstracyjnej dziala poprawnie
Dodawanie produktów działa poprawnie
Proszę o informacje jak można rozwiązać ten problem
8 answers to this question
Recommended Posts