lukruk Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 (edited) Witam Po zmianie trybu przetwarzanie zamówienia na jedno stronny, gdy chcę się zalogować na konto klienta wyskakuje mi komunikat: Po kliknięciu buttonu OK i Zaloguj się nic się nie zmienia. Pomaga tylko Odświeżenie strony. Ten sam komunikat wyskakuje mi przy próbie zarejestrowania nowego konta i Szybkim zamówieniu Proszę o pomoc !! Edited March 27, 2014 by lukruk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukruk Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 Proszę o pomoc Bardzo ważne !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cmjcmj Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 (edited) Witam Mi pomogło wgranie katalogu "modules" w całości przez ftp na serwer. Stało się tak po serii nieszczęśliwych aktualizacji modułów :-/ Katalog miałem z kopii zapasowej sprzed feralnych aktualizacji. ps. Jeśli nie masz kopii, możesz skorzystać z tych plików: http://mypresta.eu/en/art/issues/updated-prestashop-modules-not-work.html Edited April 1, 2014 by cmjcmj (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukruk Posted April 2, 2014 Author Share Posted April 2, 2014 Witam Mi pomogło wgranie katalogu "modules" w całości przez ftp na serwer. Stało się tak po serii nieszczęśliwych aktualizacji modułów :-/ Katalog miałem z kopii zapasowej sprzed feralnych aktualizacji. ps. Jeśli nie masz kopii, możesz skorzystać z tych plików: http://mypresta.eu/en/art/issues/updated-prestashop-modules-not-work.html Ktoś może wie, który moduł może być odpowiedzialny za ten błąd ? Wgrałem blockcart i mi wysypało Polecane produkty. Nie chce aby w miarę wgrywania nowych coś mi się znowu nie zepsuło Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 a możesz podać url do sklepu, gdzie ten problem występuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukruk Posted April 2, 2014 Author Share Posted April 2, 2014 a możesz podać url do sklepu, gdzie ten problem występuje? wysłałem Tobie w prywatnej wiadomości Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 proces zamawiania dostepny na stronie to standardowy 5 krokowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukruk Posted April 3, 2014 Author Share Posted April 3, 2014 (edited) zapomniałem zmienić - bo na 5 etapowym wszystko działa Już zmieniłem na zakup na jednej stronie Edited April 3, 2014 by lukruk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 serwer zwraca internal server error, możesz włączyć raportowanie błędów? wtedy odczytam więcej informacji o błędzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukruk Posted April 3, 2014 Author Share Posted April 3, 2014 serwer zwraca internal server error, możesz włączyć raportowanie błędów? wtedy odczytam więcej informacji o błędzie Włączone Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 ok dzięki controllers/front/OrderOpcController.php problem jest z tym fragmentem: 'block_user_info' => (isset($blockUserInfo) ? $blockUserInfo->hookTop(array()) : ''), możesz w celach testowych zamienić to na 'block_user_info' => '', ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukruk Posted April 3, 2014 Author Share Posted April 3, 2014 (edited) ok dzięki controllers/front/OrderOpcController.php problem jest z tym fragmentem: 'block_user_info' => (isset($blockUserInfo) ? $blockUserInfo->hookTop(array()) : ''), możesz w celach testowych zamienić to na 'block_user_info' => '', ? Zmienione I wszystko hula aż miło Dzięki wielkie !!! Edited April 3, 2014 by lukruk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lukruk
Witam
Po zmianie trybu przetwarzanie zamówienia na jedno stronny, gdy chcę się zalogować na konto klienta wyskakuje mi komunikat:
Po kliknięciu buttonu OK i Zaloguj się nic się nie zmienia. Pomaga tylko Odświeżenie strony.
Ten sam komunikat wyskakuje mi przy próbie zarejestrowania nowego konta i Szybkim zamówieniu
Proszę o pomoc !!
Edited by lukruk (see edit history)Link to comment
11 answers to this question
Recommended Posts