vanad Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 (edited) Zdravím všechny, nevíte o funkčním modulu pro verzi presty 1.5.6.1 na vymazávání zkušebních objednávek? Edited April 1, 2014 by vanad (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanad Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 Nejnovější verze takového modulu co jsem našel je zde: http://store.nemops.com/free-modules/19-order-delete.html#.UzQdNpjS07z Ale autor píše, že je to do verze 1.5.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Choď do databáze a zadaj príkaz: TRUNCATE `ps_orders`;TRUNCATE `ps_order_detail`;TRUNCATE `ps_order_history`;TRUNCATE `ps_order_invoice`;TRUNCATE `ps_order_invoice_payment`;TRUNCATE `ps_order_invoice_tax`;TRUNCATE `ps_order_message`;TRUNCATE `ps_order_message_lang`; Toto sú príkazi na vyprázdnenie tabuliek, kde sú dáta k objednávkam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Základní PS 1.5+ obsahuje PSCLEANER ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanad Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 Základní PS 1.5+ obsahuje PSCLEANER ne? Obsahuje, jenže tento modul vyčistí všechny objednávky. Kdežto u toho, který jsem uváděl, je možné si aspoň vybrat od určité objednávky po nejnovější. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanad Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 Tak jsem modul nainstaloval a funguje i prestě 1.5.6.1. Díky za odpovědi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts