adigabrio Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 (edited) Salut, Tinand cont ca eu am livrarea calculata la kg si costul imi apare abia dupa cea clientul isi trece adresa de livrare adica la pct 4 al comenzii (pana atunci apare livrare gratuita) as vrea ca: - costul transportului sa nu mai apara in cosul de cumparatuiri care apare in FO si nici in pasul 1 al comenzii. As vrea ca acest cost (chiar daca este gratis sau platit) sa apara doar la pct 4 al comenzii. Ma poate ajuta cineva? Edited March 26, 2014 by adigabrio (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greudecap Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Salut, Tinand cont ca eu am livrarea calculata la kg si costul imi apare abia dupa cea clientul isi trece adresa de livrare adica la pct 4 al comenzii (pana atunci apare livrare gratuita) as vrea ca: - costul transportului sa nu mai apara in cosul de cumparatuiri care apare in FO si nici in pasul 1 al comenzii. As vrea ca acest cost (chiar daca este gratis sau platit) sa apara doar la pct 4 al comenzii. Ma poate ajuta cineva? salut si eu am aceeasi roblema va rog raspundeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
maitrex Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Si eu. poate ne ajuta cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts