volkanarat Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) Merhabalar;1.6 kullanıcıyım, ana sayfada örneğin "bilgi" bölümüne künye, kullanıcı sözleşmesi, iade şartları gibi başlıklar ve bunlara ait içerikler eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Örneğin admin bölümünde bu sunmak istediğim bölümleri görebiliyorum.Bknz: ama bu bölümlerin ana sayfada bu bölümde görünmesini istiyorum.Bknz: Edited March 25, 2014 by volkanarat (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) İlk Olarak Aşağıdaki Menüden Sayfanızı Oluşturun... Daha sonra oluşturduğunuz sayfayı "CMS Bloğu" modülünde sayfayı işaretleyin, kayıt edin.. Edited March 25, 2014 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkanarat Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 Bilgi için teşekkürler, bu arada yönetim panelini nasıl türkçe kullanıyorsunuz? Bende neden ingilizce? 1.6 için türkçe admin yokmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Bilgi için teşekkürler, bu arada yönetim panelini nasıl türkçe kullanıyorsunuz? Bende neden ingilizce? 1.6 için türkçe admin yokmu? Yönetim panelinin sağ üst köşesinde isminiz yazar. buradan seçeneklere (preferences) tıklayıp dilinizi Türkçe yapabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkanarat Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 Yönetim panelinin sağ üst köşesinde isminiz yazar. buradan seçeneklere (preferences) tıklayıp dilinizi Türkçe yapabilirsiniz. Çok garip bende zaten türkçe seçili görünmesine rağmen ve dil seçeneklerinde sadece türkçe ve almanca olmasına rağmen admin paneli ingilizce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 (edited) Aşağıdaki işlem ile dil dosyanızı güncelleyin... Edited March 27, 2014 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkanarat Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 Bilgilendirme için teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts