sliw Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) Wtam, przed przesiadką na nową maszyne borykam sie ze sprorymi problemami, ktore czekają mnie jeszcze tydzień> obecnie mam maszyne na 16tu rdzeniach 64 g ramu dobre łacze. Mam ograniczenie do 75 % obicązenia Sklep kilka miesiecy temu ogarniał mi do 800 userów online potem zaczynały sie trzaski był moment ze do 1200 online Obecnie ledwo daje rade 300 osob, Konfiuracja wydajnosći memcahse ccc dla kompletu Jest dużo produktów ok 1000 szt z wygenerowanymi miniaturami Szukałem problemu w gabarytach bazy ( ok 350 mega) 60 mega miala tabela zamówien i order detail ok 70 usunąłem zarchiwizowana czesc pozostała duża tabela ok 60 mega z użytkownikami ale tu nie mam jak pousuwac szykuje nowy sprzet ale nie wiem czy sie zaraz to nie powtórzy Czy mozecie mi podpowiedziec czym spowodowane mogą byc takie wzrosty obciązen ? teraz przy 200 - 250 userach mam 100% proca az sie gotuje z gory dzieki errors.txt Edited March 25, 2014 by sliw (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sliw
Wtam, przed przesiadką na nową maszyne borykam sie ze sprorymi problemami, ktore czekają mnie jeszcze tydzień>
obecnie mam maszyne na 16tu rdzeniach 64 g ramu
dobre łacze.
Mam ograniczenie do 75 % obicązenia
Sklep kilka miesiecy temu ogarniał mi do 800 userów online potem zaczynały sie trzaski
był moment ze do 1200 online
Obecnie ledwo daje rade 300 osob,
Konfiuracja wydajnosći
memcahse
ccc dla kompletu
Jest dużo produktów ok 1000 szt z wygenerowanymi miniaturami
Szukałem problemu w gabarytach bazy ( ok 350 mega)
60 mega miala tabela zamówien i order detail ok 70
usunąłem zarchiwizowana czesc
pozostała duża tabela ok 60 mega z użytkownikami ale tu nie mam jak pousuwac
szykuje nowy sprzet ale nie wiem czy sie zaraz to nie powtórzy
Czy mozecie mi podpowiedziec czym spowodowane mogą byc takie wzrosty obciązen ?
teraz przy 200 - 250 userach mam 100% proca az sie gotuje
z gory dzieki
errors.txt
Edited by sliw (see edit history)Link to comment
0 answers to this question
Recommended Posts