anilyegit34 Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 (edited) Merhaba arkadaşlar prestashop 1.6.0.5 yeni kurdum . Bu işlerde de biraz acemiyim. Default temada çok gariptir ki üst bannerin üstünde sol üst köşede setlocal yazıyor. Bannerin üstünde modülden banneri kaldırdım fakat yine gözüküyor . Bu nedir nasıl kaldırabilirim ? Default tema.. Edited March 24, 2014 by anilyegit34 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Merhabalar Tarayıcınızdan "öğeyi denetle" şeklinde bir işlem yapıp kaynak kodundaki pozisyonunu bulmak gerekiyor. Böylelikle bunun ne olduğu ile ilgili fikir yürütülebilir. Şu an bunun ne olduğu ile ilgili hiç bir fikrim yok. Tahminen modüllerinizden birisinde php echo ile output edilen bir kod var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Yaptığınız işlemi geri yükleyin...aşağıdaki işlem ile üst banneri kaldırın... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anilyegit34 Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 Dediklerinizi yerine getirdim fakat aynı sorun hala geçmiş değil. Ve ürünlerde "sepete ekle" dediğimizde Impossible to add the product to the cart.textStatus: 'parsererror'errorThrown: 'SyntaxError: Unexpected token s'responseText:setlocal{"products":[{"id":3,"link":"http:\/\/siteadı.com\/casual-dresses\/3-printed-dress.html#\/size-s\/color-orange","quantity":1,"image":"http:\/\/siteadı.com/8-home_default\/printed-dress.jpg","image_cart":"http:\/\/siteadı.com\/8-cart_default\/printed-dress.jpg","priceByLine":"30,68 TL","name":"Printed Dress","price":"30,68 TL","price_float":26,"idCombination":13,"idAddressDelivery":0,"is_gift":false,"hasAttributes":true,"attributes":"Orange, S","hasCustomizedDatas":false,"customizedDatas":[]}],"discounts":[],"shippingCost":"0,00 TL","shippingCostFloat":0,"wrappingCost":"0,00 TL","nbTotalProducts":1,"total":"30,68 TL","productTotal":"30,68 TL","freeShipping":"0,00 TL","freeShippingFloat":0,"hasError":false,"crossSelling":""} bunun da aynı sorundan ortaya çıktığını düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Siz kodlar ile oynama yaptınız sanırım tüm sistemi dosyalarını tekrar yükleyin...veya siteniz yeni kurulduysa sıfırdan tekrar kurun...sistem kaynak kodları ile oynamayın.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 config/config.inc.php dosyanızı burdan veya PM den paylaşırmısınız Link to comment Share on other sites More sharing options...
anilyegit34 Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 Sorun çözülmüştür. Arkadaşın dediği gibi config.inc.php dosyasını buradan yazarmısınız dedikten sonra ilk kendim inceledim kodların en üstünde başlangıçta setlocal<?php yazıyordu. Fakat ben kodlarla oynayıp bunu yazma imkanım sıfır belki başka arkadaşlarda da aynı sorun olabilir. Sadece setlocal yazısını sildim başka herhangi bir şey yapmadım. Ve hem setlocal yazısı hemde ürünü sepete ekle dediğimde gelen o hata tamamen düzeldi . Teşekkürler. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Sorun çözülmüştür. Arkadaşın dediği gibi config.inc.php dosyasını buradan yazarmısınız dedikten sonra ilk kendim inceledim kodların en üstünde başlangıçta setlocal<?php yazıyordu. Fakat ben kodlarla oynayıp bunu yazma imkanım sıfır belki başka arkadaşlarda da aynı sorun olabilir. Sadece setlocal yazısını sildim başka herhangi bir şey yapmadım. Ve hem setlocal yazısı hemde ürünü sepete ekle dediğimde gelen o hata tamamen düzeldi . Teşekkürler. zaten config.inc.php dosyası ajax ve javascript işlemlerindede yüklendiği için en başta bulunan AJAX diline uymayan bir yazı geldiği için javascript onu yorumlayamamış. iki problemin de kaynağı tek yerdeydi ve ilk mesajı okuduğumda hatanın kaynağı daha net anlaşılıyordu. Çözüldüğüne sevindim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts