piotrlego6 Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Witam , dziś instalowałem sklep na domenie netruszt.pl. po instalacji Presty 1.5.6 i konfiguracji baz danych sklep się zainstalował ale wygląda dziwnie , Miał ktos może podobną sytuację . nie wiem z czego to wynika , wcześniejsze moje instalacje to presta 1.4 i nie było takich problemów. Wielka prośba o pomoc. Z góry serdecznie dziękuję Link do sklepu: http://www.netruszt.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 john54 Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 wygląda jak by nie miał css Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 korni Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 stwórz htaccess w katalogu z szablonami oraz z modułami i wklep poniższy kod: <Files ~ "\.tpl$"> Deny from all </Files> Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 home.pl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 piotrlego6 Posted April 9, 2014 Author Share Posted April 9, 2014 No tak , hosting na home.pl , a ktoś zgłaszał jakiś problem podobny wcześniej? Ja pozostałem na silniku presty 1.4 , na tej wersji działa ok dzięki za sugestie i pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 korni Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 ostatnio home się pogorszył. O ile htaccess załatwiała problem z wyświetlaniem szablonów, to o kompresji można zapomnieć. Podstawowej funkcji nie udostępnili, a z tego co czytam na forach to od paru lat ten problem jest nierozwiązany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
piotrlego6
Witam ,
dziś instalowałem sklep na domenie netruszt.pl.
po instalacji Presty 1.5.6 i konfiguracji baz danych sklep się zainstalował ale wygląda dziwnie ,
Miał ktos może podobną sytuację .
nie wiem z czego to wynika , wcześniejsze moje instalacje to presta 1.4 i nie było takich problemów.
Wielka prośba o pomoc.
Z góry serdecznie dziękuję
Link do sklepu: http://www.netruszt.pl
5 answers to this question
Recommended Posts