robdk Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Witam Mam pytanie, czy ktoś kupował szablon z leotheme. Próbuję zakupić z metodą płatności paypal (zresztą innej możliwości nie ma) i mam komunikat, ze nie można dokonać płatności tą formą. Jak dokonywaliście zakupów na tej stronie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Powinieneś zapytać o to raczej ich dlaczego udostępniają metodę płatności, która nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
robdk Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 pewnie masz 100% racji :) Niestety mało kumaty w angielskim jestem - tyle o ile na czuja działam niemniej może ktoś ma jakieś doświadczenia i nie wykluczam mojego jakiegoś (?) błędu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 w którym momencie ten błąd się pokazuje? w momencie przejścia na stronę płatności paypal (strona paypal) czy w sklepie leotheme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robdk Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 (edited) w momencie już płacenia mam komunikat: "Niestety, nie możemy teraz wysłać tej płatności." Kiedy loguję się do Paypal Nawet konto na paypal przewalutowałem na $ Edited March 24, 2014 by robdk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts