camoka Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 (edited) Merhaba v1562 kullanıyorum biraz önce modül güncellemelerini yaptıktan sonra mağaza beyaz sayfa olarak açılıyor. yönetim sayfasında herşey normal tema olarak nice&clean olarak verilen varsayılan temanın modifiye edilmiş halini kullanıyordum. bununla ilgili olabilir mi? güncellenen modüllerde düzenleme de yapılamıyor. Edited March 22, 2014 by camoka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 bu tip durumlar yazma izinlerinden olabilir...ayrıca cache klasörünü tamamen silin yenisini yükleyin...büyük bir ihtimal düzelecektir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Merhaba v1562 kullanıyorum biraz önce modül güncellemelerini yaptıktan sonra mağaza beyaz sayfa olarak açılıyor. yönetim sayfasında herşey normal tema olarak nice&clean olarak verilen varsayılan temanın modifiye edilmiş halini kullanıyordum. bununla ilgili olabilir mi? güncellenen modüllerde düzenleme de yapılamıyor. Merhabalar http://www.prestashop.com/forums/topic/316619-hata-g%C3%B6sterimini-a%C3%A7mak-ve-bo%C5%9F-sayfa-sorunlar%C4%B1/ adresindeki işlemi yapıp aldığınız hata kodunu iletebilir misiniz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Modul güncellemede ciddi bir bug var. inglizce forumdada aynı durumdan bahsetmişler. /override kalösrü içindeki dosylar değişmiyor ve değişken lerin ismi değiştiği için hata alıyorsunuz. geçici olarak kullandığınız prestashop orjinal versiyonu indirin güncellediğiniz modulleri yeniden yükleyin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camoka Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 (edited) Modul güncellemede ciddi bir bug var. inglizce forumdada aynı durumdan bahsetmişler. /override kalösrü içindeki dosylar değişmiyor ve değişken lerin ismi değiştiği için hata alıyorsunuz. geçici olarak kullandığınız prestashop orjinal versiyonu indirin güncellediğiniz modulleri yeniden yükleyin modülleri tekrar yükledim sorun çözülmüş görünüyor. Ancak admin sayfasında bazı modüllerin görünümü bozuk çıkmaya başladı Edited March 24, 2014 by camoka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts