Loss Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 (edited) Bună ziua! În momentul de faţă, mă ocup de un Magazin Online PrestaShop. I-am adăugat încă 3 limbi. (Germană, Italiană şi Maghiară) Când selectez o limbă (acel steag de sus) traduce doar o parte din site. Probabil traduce doar chestiile de bază: titlurile, coşul, înregistrare cont, etc. Aş putea să configurez cumva, ca şi restul informaţiilor să rămână tipice pentru o limbă specifică? N-aş vrea să fac mai multe site-uri, pentru că aş avea prea mult de lucru... Sau dacă aveţi vreo sugestie, mi-ar fi de mare ajutor! Ori o bară de Google Translate pentru site-uri. Mulţumesc aniticipat. Numai bine! Edited March 22, 2014 by Loss (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 in BO>localization>translate ai acolo in parte de sus traduceri pentru front office; module;etc.. selectezi ce vrei sa traduci, si apesi limba din lateral, ti se va deschide toate ce ai de tradus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts