SvetlaD Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Dobrý deň, idem robiť nový eshop, pričom už mám skúsenosti s tvorbou stránok (aj eshopu) vo Wordpresse. Nie som programátorka, ale zvládam bežné úpravy html a css. Keďže woocommerce pre WP má svoje limity a administrátorská časť asi pre väčšie eshopy nie je úplne ideálna, uvažujem o prechode na Prestashop. Preto by som sa vás rada opýtala na skúsenosti: zvládne prestashop aj neprogramátor? Myslím jednoduché veci - inštalácia na server/ webhosting, pridanie a dizajnové úpravy zakúpenej témy, bežné nastavenia, prípadne preklady nejakých pluginov alebo zmeny defaultných textov atď. Skrátka žiadne veľké zásahy. Ak máte skúsenosti s woocommerce, viete to porovnať? Čo je v akom prípade lepšie použiť? Vopred vám ďakujem za názory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Urcite to zvladnes. Preklad, instalacia modulov aj vzhladu prebieha cez administraciu. Mam v obchode cez 2400 produktov a bezi bez problemov. Instaluj verziu 1.5.6.2 nie tu, co vysla. V pripade problemov mi napis na mail [email protected] a pomozem ti pripadne poslem link na demo stranku kde si mozes prestu skusit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurtas Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 ano zvladnes to ja som robil woocommerce aj prestu a v pohode ked si nainstalujes prestu budes cumiet nad tym mnozstvom funkcii v administracii oproti woo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts