wilbury Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Ez egy nagyon jó modul, a rendelés végén kiírja a várható szállítási idő-intervallumot szállítótól függően, azaz ha a Posta lassúbb, mint a DHL, akkor ezt frankón lehet kezelni vele. Mindezt adminon beállítható dátumformátummal. Nekem mondjuk van gondom vele: localhoston minden ok, de amikor az éles rendszerbe is installáltam, nem jelenik meg maga a dátum, csak a kísérő szöveg (ugyanabban a böngészőben!). Az egész valami javascript alapú cucc, firebugot bekapcsoltam, debug üzeneteket elhelyeztem, localhoston megjelennek a konzolon az üzenetek, az élesen nem. Van valami ötletetek, mi oka lehet egy ilyen JS problémának? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Az oldal linkjét be tudod dobni? Vagy esetleg a modult feltenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 (edited) Ez egy beépített modul, magyarul "Kézbesítés ideje" néven fut. PrestaShop saját fejlesztése. https://github.com/PrestaShop/dateofdelivery Ez a legfrissebb. 1.2, nekem 1.1 van, felrakom, hátha működik ez. De gyanús, hogy inkább valami beállítás problémám van... (breaking: 1.5.4-gyel nem megy az új verzió, mert megváltozott a class/Product.php file, van benne új függvény, amit az 1.5.4 Productja nem ismer még) Edited March 22, 2014 by wilbury (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 A "datesDelivery" változó értéke rendben van a debug szerint, a javascript mégsem cseréli ki a megfelelő adatokra a template-ben. Marad ez: "A szállítási idő ezzel a szállítóval megközelítőleg a következő: - *" Ennek kéne lenni kb: "A szállítási idő ezzel a szállítóval megközelítőleg a következő: Hétfő 31 Március 2014 - Kedd 1 Április 2014 *" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Most nem tudom megnézni de szerintem hétfőn tesztelni fogom, hátha megtalálom a hiba okát Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 (edited) Valamiért megjavult. Kódhoz nem nyúltam, csak a carrier paramétereivel baszakodtam. Átírtam az árát... misztikus. És ajánlom mindenkinek, nagyon fontos modul szerintem. Edited March 26, 2014 by wilbury (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 És megint elromlott. hogy az a ^˘@[Đ[]đĐ°¤Ä˘¤[ĐđĐ[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts