barmic Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 (edited) Witam w którym pliku mogę edytować zakładkę kontakt? próbowałem contact-form.tpl ale mimo dodanego kodu html strona pozostawała bez zmian pozdrawiam Edited March 22, 2014 by barmic (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 próbowałeś zmienić dobry plik. skoro zmiany nie wyświetlają się przyczyna może byćzwiązana z cache. upewnij się, że na czas prac w sklepie: - cache jest wyłaczone - wymuszenie kompilacji jest włączone (adv. paramters > performance) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 barmic Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 OK już w porządku, edytowałem plik w złym szablonie dzięki pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukruk Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Witam Również mam problem z edycją bloku kontakt. Po wgraniu kilku aktualizacji blok zaczął mi się wyświetlać bez numerów i z nachodzącymi tekstami: Jak chciałem wstawić numer i e-mail w ustawieniach modułu po zapisaniu i wejściu jeszcze raz w konfigurację dane się same usuwają. Wstawiałem je przy wyłączonym captcha i wymuszonej kompilacji, jednak dalej po wprowadzeniu danych mam: Proszę o pomoc !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukruk Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Proszę jeszcze raz o pomoc Ktoś potrafi mi pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
barmic
Witam
w którym pliku mogę edytować zakładkę kontakt?
próbowałem contact-form.tpl ale mimo dodanego kodu html strona pozostawała bez zmian
pozdrawiam
Edited by barmic (see edit history)Link to comment
4 answers to this question
Recommended Posts