Manolash Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Buna ziua, O intrebare, de ce URL ul site-ului apare: www.domeniu.ro/prestashop/index.php Cum trebuie procedat ca url-ul sa fie simplu www.domeniu.ro. Tin sa mentiontionez ca, nu ma pricep prea bine insa, nici nu am gasit ceva sa ma pot documenta cu privire la acest aspect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 pentru ca l-ai instalat in subdirector citeste manual server linux, si apache Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolash Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 daca ai cpanel potzi sa definesti html_doc sa fie ruta subdirectorului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rmcs Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 (edited) ai facut instare automata din cpanel de la hosting ...copiaza pretashop si dai matale ( www domeniumatale.ro/install ) si de acolo e simplu se va intala fara index.php. eu asa am facut Edited March 24, 2014 by Rmcs (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts