drucker Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 (edited) Witam W jaki sposób zwiększyć wysokość szybkiego podglądu produktu w Prestashop 1.6 na domyślnym szablonie. Mieszczą mi się tylko 4 rodzaje atrybutów produktów, zależy mi na tym żeby mieściło się 5. W załączniku zdjęcie. Gdzie to znajdę? Z góry dziękuje za radę Edited March 20, 2014 by drucker (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drucker Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 Może inaczej, w jaki sposób wyłączyć szybki podgląd. Które linie kodu za to odpowiadają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 W module "Theme configurator" można wyłączyć szybki podgląd. Enable quick view - NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 a jest możliwość zobaczenia tego na realnym przykładzie? myślę, że to kwestia kilku drobnych zmian w css (aby dostostować wysokość bloku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drucker Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 Poradziłem sobie inaczej, usuwając szybki podgląd, ponieważ zauważyłem że wysokość bloku związane jest z wielkością ekranu a takiej wiedzy jak tym sterować nie mam. W product-list.tpl usunąłem: {if isset($quick_view) && $quick_view} <a class="quick-view" href="{$product.link|escape:'html':'UTF-8'}" rel="{$product.link|escape:'html':'UTF-8'}"> <span>{l s='Quick view'}</span> </a> {/if} i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 szkoda, bo ten quick view to przydatny "bajer" może lepiej by było usunąć dodawanie do koszyka z szybkiego podglądu wtedy atrybuty by nie przeszkadzały Link to comment Share on other sites More sharing options...
drucker Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 (edited) Zostawiłem go na przyszłość, wsadzając go w <!-- --> Nie chcę go używać, bo klient wtedy nie widzi wszystkich możliwych atrybutów, co jest dla mnie ważniejsze. W którym miejscu, można to ustawić w koszyku? Edited March 26, 2014 by drucker (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts