samcho Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Ahojte, Potreboval by som spravit nasledujucu vec. Momentalne ked zakaznik nieje prihlaseny tak svieti tlacitko prihlasenia na cerveno a ked prejde na neho mysou zozelena, klasicky hover efekt. Po prihlaseni sa mi objavi meno uzivatela v jednom ramceku a odhlasit v druhom ramceku. Obidva svietia na cerveno. Chcel by som aby sa po prihlaseni zmenila farba : Meno pouzivatela zelena farba (Pri prechode mysou scervena) a ramcek na odhlasenie by ostal stale cerveny. Po odhlaseni uzivatela by tam znova svietilo len cervene tlacitko na prihlasenie s hover efektom pri prejdeni mysou na zeleno. Neviem ako tam tuto podmienku pridat. momentalne mam CSS upravene takto : .header_user_info { float: right; border-left: 1px solid #515151; border-right: 1px solid #515151; } .header_user_info a { color: white; background: red; font-weight: bold; display: block; padding: 8px 9px 11px 8px; cursor: red; } @media (max-width: 479px) { .header_user_info a { font-size: 11px; } } .header_user_info a:hover, .header_user_info a.active { background: green; } Predpokladam ze tuto podmienku bude nutne pridat do JavaScriptu len sa mi ho nepodarilo najst. Za kazdu odpoved dakujem. Samcho Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 do header.tpl nebo do toho modulu přidáš classy podle stavu, ve kterém se dané tlačítko nachází a nastyluješ mu, co potřebuješ. moc nechápu, co bys chtěl dělat s js? ale určo už to máš vyřešené, což? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samcho Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 Som zaciatocnik v tychto veciach a ucim sa tak preto som myslel ze to treba nejak upravit v tom js. Dakujem za radu, vedel by si ma aj nejak usmernit ako to cele zbuchat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts