antost Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Witam. Zmieniłem sobie w adminie zachowanie pewnych buttonów w toolbar dla produktów oraz dodałem własne pole dla produktów w bazie i odpowiednio w kodzie sklepu. Moje pytanie jest następujące: czy prestashop przewiduje odrębne miejsce aby takie modyfikacje wprowadzać ? A dlaczego pytam. W momencie aktualizacji sklepu do nowszej wersji będę musiał kontrolować te wszystkie zmienione pliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Do tego celu służy funkcjonalność o nazwie Override Link to comment Share on other sites More sharing options...
antost Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 Dziękuje. Z większością sobie poradziłem. Problem mam z rzeczami, które zmieniałem w katalogu /admin (oczywiście odpowiednio został on zmieniony bo tak wymaga prestashop). W tym katalogu jest plik ajax.php Dodałem w nim swoją akcję i teraz gdzie mój plik umieścić aby skorzystać z funkcjonalności Override ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts