magnety Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Ahoj,máme problém s prestashopem, protože se nenačítá v IE6, zákazníci mi volají, že se jim to nenačte. Nevíte někdo, kde je chyba, že se to nechce načítat? Ostatní prohlížeče v pohodě FireFox, Opera, IE7, Chrome.Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnety Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Pořád nikdo nic neví? Nikdo s tím nemá žádné zkušenosti??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Mě to dělalo když jsem si text na titulku napsal ve wordu a pak jej zkopiroval do shopu,rozhodilo to kod,ale leva cas shopu se načetla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 To vypadá na potíže s grafickou šablonou... Používáš tu defaultní, nebo máš nějaké njiné grafické téma? Jakou máš verzi Prestashopu? V 1.2.4 se dá v nastavení pro starší témata nastavit kompatibilita pro témata verze 1.1.x, což může některé problémy vyřešit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Je těžké radit, když sem nedáš odkaz na tvůj eshop, aby se dala chyba eliminovat v IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts