mhhory Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Ahoj,mám problém a to je ten, že jsem si v administraci smazal svůj (jediný) účet pro přihlášení.... ten vůbec nevím kde mám nastavit e-mailovou adresu a heslo....nechá se to někde a můžete někdo poradit.díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Postup nalezneš zde: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/12875/hlavn_diskuze/neplatne_pihlen_do_administrace je obdobný jako když jsi si smazal svůj účet. Najdi si v databázi tabulku employee, pokud ji máš prázdnou tak ji naimporuj viz. příloha a uprav si ji podle sebe. Heslo si vygeneruješ podle návodu na odkazu. ps_employee.sql.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhhory Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 Postup nalezneš zde: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/12875/hlavn_diskuze/neplatne_pihlen_do_administrace je obdobný jako když jsi si smazal svůj účet. Najdi si v databázi tabulku employee, pokud ji máš prázdnou tak ji naimporuj viz. příloha a uprav si ji podle sebe. Heslo si vygeneruješ podle návodu na odkazu. heslo mám vygenerované, bohužel nevím jak ji mám vyplnit, jak získám nový e-mail a heslo pro přihlášení... nevím totiž kde co vyplnit...v databázi mám toto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Otevři tu tabulku employee zvol projít místo struktura a dej upravit a do id_employee si napiš 1, id_profile si napiš 1, lastname (příjmení), firstname(jméno), email (tvůj email), passwd ( vygenerované heslo) , last_passwd_gen (datum poslední zněny hesla), active (1). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhhory Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 Otevři tu tabulku employee zvol projít místo struktura a dej upravit a do id_employee si napiš 1, id_profile si napiš 1, lastname (příjmení), firstname(jméno), email (tvůj email), passwd ( vygenerované heslo) , last_passwd_gen (datum poslední zněny hesla), active (1). bohužel asi jsem lama... nebo fakt nevím...když dám upravit, tak to píšu místo toho SLOUPEC nebo kde, to přepisuji Id_profilel = 1 atd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Zde je v náhledu vzor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhhory Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 Zde je v náhledu vzor. tak jsem to doplnil, bohužel se i přesto nemůžu dostat do administrace, pořád to hlásí Došlo k 1 chyběemployee does not exist, or bad password Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Vygeneroval jsi si znova heslo a změnil jsi ho pro úpravě tabulky employee? Pokud ti to opět nejde tak si požádej hosting o zálohu databáze k době kdy ti to fungovalo a vyměň databázi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhhory Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Vygeneroval jsi si znova heslo a změnil jsi ho pro úpravě tabulky employee? Pokud ti to opět nejde tak si požádej hosting o zálohu databáze k době kdy ti to fungovalo a vyměň databázi. Tak jsem to už vyřešil, podle návodu zde:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/26459/general_discussion/solved_accidently_delete_admin_accountDÍKY VŠEM ZA RADY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts