Michal_PB1 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Witam, Czy istnieje jakiś darmowy moduł do szukania/filtrowania po cechach bądz atrybutach dla PS 1.4.4.1? Znalazłem jakieś moduły, ale niestety nie działają. Zapewne nie do tej wersjii. Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiiru Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Block layered jest darmowy. Jednak w 1.4.4.1 są z nim problemy. Musi być ustawiony w kazdej kategorii bo inaczej produkty w ogole nie chca sie wyswietlac ;/ Poza tym zostają jeszcze płatne moduły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_PB1 Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 Właśnie po tym jak napisałem wpis, znalazłem ten moduł. Ja brak wyświetlania produktów u mnie rozwiązałem tak, że w pliku .js usunąłem linijke reloadContent(); z końca funkcji ready. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiiru Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 O kolego Byłbyś tak dobry i podał mi która to linijka i jak to ma dokladnie wygladac? Byłbym wdzięczny za pomoc bo oszczędziłoby mi to wiele zbędnych filtrowań w kategoriach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_PB1 Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 Jasne. Skorzystałem z tego modułu http://prestashopforum.pl/index.php?topic=9609.0 i w pliku blocklayered.js usunąłem linijkę reloadContent(); Tak powinna wygłądać ta funckja: $(document).ready(function() { cancelFilter(); openCloseFilter(); $('#layered_form input[type=button], #layered_form label.layered_color').live('click', function() { if (!$('\'input[name='+$(this).attr('name')+']:hidden\'').length) $('<input />').attr('type', 'hidden').attr('name', $(this).attr('name')).val($(this).attr('rel')).appendTo('#layered_form'); else $('\'input[name='+$(this).attr('name')+']:hidden\'').remove(); reloadContent(); }); $('#layered_form input[type=checkbox]').live('click', function() { reloadContent(); }); paginationButton(); }); W moim przypadku to działą, daj znać jak będzie u Cb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiiru Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Dzięki działa Tylko bez odświeżania nie da sie usunac filtru ze strony. Więc jak już go wkleje to zostaje tam na zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts