valentin.g Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 salutare, am creat un hook folosind metoda descrisa in 6 pasi, dar nu este afisat modulul pe care l-am pus in el pe site.folosesc prestashop 1.2.4aveti vreun reper ? macar sa stiu ca merge si in 124 ca sa nu starui degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 am gasit solutia pe forumul din engleza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Am 2 (doua) mari rugaminti pentru cei care isi rezolva problemele:1. Editati primul post si adaugati [REZOLVAT] inaintea titlului.2. Descrieti solutia, dati linkuri, etc. Nu-i asa ca nu ti-ar fi placut ca postul in care ai gasit solutia sa contina doar "Am rezolvat, salut."?Sanatate si virtute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 dupa ce adaugati noul hook, si puneti in el module, mai trebuie sa editati fiecare modul astfel:sa presunem ca noul hook este cel din expl "cat" si vrem sa punem in el modulul blockuserinfodeschidem blockuserinfo.php (apare in modules/blockuserinfo)si modificam functia install unde adaugam registerHook('cat'): function install() { if (!parent::install()) return false; if (!$this->registerHook('top') OR !$this->registerHook('cat')) return false; return true; } apoi adaugam o noua functie hookCat care va clona o functie similara cu iesiera in hook-ul top function hookCat($params) { return $this->hookTop($params); } daca am gresit cu explicatiile nu ezitati sa intrebati.multumesc pentru atentionare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts