kamiiru Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 (edited) Mam maly problem z modułem home featured "produkty polecane na stronie głównej" . W załączniku wkleiłem zdjęcie, produkty się rozjeżdzają, podejrzewam że w global css jest cos spaprane ale nie wiem co. Chciałbym aby produkty wyglądaly tak: I jeszcze mała prośba, czy da się ustawić ten moduł tak aby wyświetlał losowe produkty za kazdym razem jak sie wejdzie na strone, a nie zawsze te same? Edited March 18, 2014 by kamiiru (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 global.css nie jest związany z tym plikiem. podaj url, będzie łątwiej, bo wpływać może na to szereg innych rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiiru Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 (edited) www.silentech.pl Ok w takim razie wykasowalem global.css z pierwszego posta aby nie utrudniac czytania tematu Edited March 18, 2014 by kamiiru (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 możesz wyłączyć CCC dla cssów? Twój plik ze stylami jest zminifikowany i ciężko cokolwiek więcej stwierdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiiru Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 Gotowe, CCC dla CSSow wyłączone Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 dzięki, od razu lepiej Twoje polecane nowości mają wyglądać tak, jak "promocje" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiiru Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 Tak, właśnie o to chodzi Bo teraz to nie wiadomo co to w ogole jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 no to będzie problem struktura tego pliku (bazując na tym co widzę we front office) zdecydowanie różni się od bloku "promocje" to co trzeba będzie zrobić, to najlepiej: - skopiować zawartość .tpl promocji do tpl "polecanych nowości" pewnie będize trzeba kilka rzeczy dostosować, jak. np. indywidualne nazwy ID itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiiru Posted March 21, 2014 Author Share Posted March 21, 2014 Wow, jesteś geniuszem, wszystko wygląda teraz świetnie Dziękuje. Co masz na myśli mówiąc dostosować indywidualne nazwy ID? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arstream Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 (edited) jeśli można się podczepić...mam podobny problem z TOPEM - nie wiem czemu się rozjechał pod IE i FF www.studiopapaya.pl ...może ktoś z was świeżym okiem looknie ....coś podpowie Edited July 19, 2014 by arstream (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts