danfilip Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Salut! Desi am setata limba romana, cand se parcurg pasii de finalizare comanda, clientul este atentionat in limba engleza ca a facut o comanda la care nu corespunde cantitatea. In ce fisier modific acea atentionare din limba engleza in limba romana? Cu stima, Dan F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 te duci in BO>localization>translation acolo ai in prima parte traduceri dai clic pe sageata, ti se va derula ce vrei sa traduci, adica front office , module, si ultima este mail, setez mail si apesi stegul ugandei=romania, si te apuci de munca Link to comment Share on other sites More sharing options...
danfilip Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 Va multumesc mult pentru informatii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidmagazin Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 da eu am am tradus manual 5000 de expresii ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elizeea Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Buna! Sa inteleg ca trebuie traduse manual toate campurile din frontoffice? Nu exista posibilitatea sa import o traducere? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobila-cris Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Buna! Sa inteleg ca trebuie traduse manual toate campurile din frontoffice? Nu exista posibilitatea sa import o traducere? Multumesc! http://www.prestashop.com/en/translations In cate limbi vrei se poate traduce prin import si in functie de versiune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts