Grey_Eminence Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Witam Zacne Grono. Proszę o informacje czy do zainstalowania czystej presty 1.6 wymagany jest jakiś patencik ? Bo na naszym dedyku wywala błąd podczas tworzenia tabel w bazie. Instalka wiesza się na tabeli Tworzenie pliku settings.inc i wywala błąd Dodam ze na tym serwerze śmiga kilka sklepów na 1.5 i nie ma z nimi najmniejszego problemu.Dodam że baza synchronizuje się prawidłowo Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tome Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 ja miałem identycznie jak testowałem hosting na home.pl tylko z wersją 1.5 Nie wiem o co chodziło, poprostu dałem sobie spokój Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NutHeme Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Miałem to samo i na serwerze i na local. Ściągnąłem jeszcze raz paczkę i instalowałem na nowo... Pomogło i śmiga jak ta lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Grey_Eminence
Witam Zacne Grono.
Proszę o informacje czy do zainstalowania czystej presty 1.6 wymagany jest jakiś patencik ?
Bo na naszym dedyku wywala błąd podczas tworzenia tabel w bazie.
Instalka wiesza się na tabeli Tworzenie pliku settings.inc i wywala błąd
Dodam ze na tym serwerze śmiga kilka sklepów na 1.5 i nie ma z nimi najmniejszego problemu.
Dodam że baza synchronizuje się prawidłowo
Pozdrawiam
2 answers to this question
Recommended Posts