maestro92 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 (edited) Witam, Podczas finalizacji zamówienia pojawił się problem. Pojawia się komunikat o niewłaściwej sumie kontrolnej. Proszę o jakąkolwiek pomoc bo powoli wymiękam Pozdrawiam Edited March 17, 2014 by maestro92 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 w którym momencie ten błąd się pojawia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maestro92 Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Podczas finalizacji zamówienia (akceptuje formę przesyłki i chcę przejść do płatności i wtedy się pojawia) . Dodam że mam sklep zintegrowany z hurtownią Matterhorn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 uściślijmy, wbierasz formę dostawy, następnie przechodzisz na stronę płatności I TERAZ JEST PROBLEM, czy po wyborze metody płatności gdzie ostatecznie akceptujemy zamówienie (finalizujemy je) jeżeli to drugie to problem może być związany z wybraną metodą płątności Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maestro92 Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 (edited) Wybieram formę płatności i potwierdzam zamówienie i wtedy jest błąd. Nie przechodzi juz do płatności ;/ ROZWIĄZANE: Po całym dniu walki udało mi się rozwiązać problem. Okazało się, że problem sprawiała integracja z Matterhorn. Samoczynnie poprzestawiała sobie dane i popodstawiała inne loginy. Edited March 17, 2014 by maestro92 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
maestro92
Witam, Podczas finalizacji zamówienia pojawił się problem. Pojawia się komunikat o niewłaściwej sumie kontrolnej. Proszę o jakąkolwiek pomoc bo powoli wymiękam Pozdrawiam
Edited by maestro92 (see edit history)
4 answers to this question
Recommended Posts