Piking Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Witam serdecznie Chciałbym zapytać jak usunąć pole "Adres faktury" z koszyka kupującego. W panelu Zamównienia > Faktury wyłączyłem możliwość faktur. wersja 1.5.5, standardowy theme. Mógłby mi ktoś doradzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 chodzi o pole gdzie definiuje się adres do faktury? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MammothtankPL Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 To ja dodam pytanie do wątku. Klient kupował produkty na firmę i do zamówienia nie doliczyło vat. Tym razem nie było problemu bo klientka brała towar na pobranie i mogłem sprawę wyjaśnić. Jak ustrzec się przed tym w przyszłości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 To ja dodam pytanie do wątku. Klient kupował produkty na firmę i do zamówienia nie doliczyło vat. Tym razem nie było problemu bo klientka brała towar na pobranie i mogłem sprawę wyjaśnić. Jak ustrzec się przed tym w przyszłości? problem występuje zawsze, czy tylko w tym jednym przypadku coś takiego się stało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MammothtankPL Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Vekia zdarzyło mi się to pierwszy raz. Zawsze w podsumowaniu zamówienia była suma z vat. Tym razem jak klientka zarejestrowała się jako firma w zamówieniu jak i w fakturze nie naliczyło vatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Klient z adresem Polskim? możę z jakimś innym adresem kraju z UE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piking Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 tak, chodzi mi o to pole gdzie wpisuje się adres do faktury, chciałbym aby był tylko adres dostawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qboleza Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Witam, czy ktoś wie jak wyłączyć to pole gdzie się wpisuje dane do faktury? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts