t3oot2a Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Buna Poate cineva sa ma ajute cu modificarea modulului blocktopmenu astfel incat sa pot sa adaug un submeniu unui link extern? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 te-ai uitata in configurarea lui??? nu cred, ca atunci il vedeai !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3oot2a Posted March 16, 2014 Author Share Posted March 16, 2014 Nu cred ca ai inteles tu ce vreau sa modific. Unui link extern(parinte) vreau sa adaug alte linkuri externe (copii). Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 asa explicat mai inteleg, dar nu cred ca vei reusi, de ce? pentru ca nu ai acces la baza lui de date, eventual daca i-ti faci un multimagazin, dar nici atuncea, pentru ca mai ai si linkrewrithe, daca pui link la categoria mea, la prima accesare te va duce automat la pagina mea, poti sa faci link catre directoarele lui, dar tot pagina lui va aparea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts