Şahin YILDIZ Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 (edited) Gmail, hotmail ve bir çok siteadı tabanlı mail adresleri, içerisinde link olan mailleri spam mail olarak algılamaktadır...bu sorunu prestashop üzerinde çözmenin pratik bir yöntemini bu uygulamamızda anlatacağım... Aşağıda normal olarak smpt ayarlarını siteadı mail altyapısına uygun olarak ayarlıyoruz ve gmail'le deneme mailli gönderiyoruz.. Gördüğünüz Gibi gönderdiğimiz test maili Spam kutusuna düştü .. ÇÖZÜM İlk olarak smtp giden sunucusu için aşağıdaki siteye üye oluyoruz (smtp sunucusu ücretsizdir) .. Reklama girmemesi için İhtiyacı olan arkadaşlara site adı özelden verilecekltir ... Gördüğünüz gibi mailler artık gelen kutusuna gitmeye başladı ... . ALINTI : www.prestashopturkiye.com https://www.mandrill.com/ Edited May 19, 2015 by Şahin YILDIZ (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 Teşekkürler Ben teşekkür ederim ilgili siteadı özelden gönderilmiştir.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 bu güzel konu için teşekkürler şahin bey; konu başlığına smtp ayarları diyede ekleme yapabilirseniz konunun forumda bulunma ihitmali artar. tekrar teşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 (edited) Aslında smtp ayarlarını bilmeyenler için değil, smtp ayarlarını bilen ve mailleri spama düzenler için olduğu için bu başlık daha uygun olcağını düşündüm...ama yine sen bilirsin istersen değiştirebilirsin...sorun yok yaniii Edited March 15, 2014 by Server (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soruyok Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Bu faydalı bilgilendirme için teşekkürler, site adını özelden paylaşırsanız sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 Bu faydalı bilgilendirme için teşekkürler, site adını özelden paylaşırsanız sevinirim Özelden gönderilmiştir... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 çok yararlı bir paylaşım teşekkür ederiz. Site adını özelden atabilirmisiniz . teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 9, 2014 Author Share Posted April 9, 2014 çok yararlı bir paylaşım teşekkür ederiz. Site adını özelden atabilirmisiniz . teşekkür ederim. Gönderilmiştir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktay Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Şahin bey gerçekten forumda gezinirken bir çok konuda insanlara yardımcı olduğunuzu görüyorum. Bunun için ve bu bilgi paylaşımı için çok teşekkür ederim. Bu paylaştığınız bilgi pazarlama adına çok önemli. Bir de potansiyel müşteriler için genellikle posta adreslerini insanlar nereden temin ediyorlar bir bilginiz var mı? Hepimizin posta kutularına hiç tanımadığımız bilmediğimiz yerlerden mailler geliyor. Herneyse, bahsi geçen sitenin adresini bana da gönderirseniz sevinirim. Teşekkürler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 23, 2014 Author Share Posted April 23, 2014 Merhaba Bir çok toplu mail gönderme sisteminin ticaretini yapan firmalar el altından mail data larını paylaşmakta veya satmaktadırlar...bu işleri illegal yönden de yapanlar var...benim bildiğim zaten yasal olmayan data paylaşımını ve satışını bir çok kişi hem satıyor hem alıyor... mail toplama konusuna gelince, bazı programlar kullanılıyor, forum, blog gibi site adlarını yazarak içerisinde ne kadar mail adresi varsa çıkartıyorlar, ayrıca domain adı ile üzerinde kayıtlı mailleri de çıkarta biliyorlar... özelden site adı gönderilmiştir Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisku Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Üstadım muhteşem bir paylaşım site adını bende özelden rica edebilirmiyim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 19, 2015 Author Share Posted May 19, 2015 Üstadım muhteşem bir paylaşım site adını bende özelden rica edebilirmiyim? https://www.mandrill.com/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisku Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Şahin Bey teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts