adaxus Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 (edited) Cześć Skopiowałem sobie szablon z poprzedniej strony, pamietam, że długo szukałem pliku w którym umiałem zmienić treść footer ;/ Na poniższej stronie: www.globe-trade.pl jest na dole logo GLOBE-TRADE ale napis jest ADAXUS-NET i rok 2009 ;/ Przeszukałem już cały katalog themes i nie umiem się doszukać gdzie to zmienić... Błagam niech ktoś mnie nakieruje bo zwariuje... BTW w pliku FOOTER.TPL poprawiłem treść na taką jaką chce a mimo to jest napisana inna ( stara ) nazwa... Gdzie powinienem jeszcze poszperać ?Pozdro Adam Edited March 14, 2014 by adaxus (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 plik footer.tpl jest poprawnym plikiem i to pewnie tam trzeba wprowadzićzmiany. skoro zostały wprowadzone, to pozostaje: po zmianach w plikach .tpl włącz wymuszenie kompilacji i wyczyść cache w adv.parameters > performance (ust. zaawansowane > wydajność) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaxus Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 plik footer.tpl jest poprawnym plikiem i to pewnie tam trzeba wprowadzićzmiany. skoro zostały wprowadzone, to pozostaje: po zmianach w plikach .tpl włącz wymuszenie kompilacji i wyczyść cache w adv.parameters > performance (ust. zaawansowane > wydajność) No i bingo... Dziękuje... Szczerze to nie wpadłem na to, bo jak usuwałem inny ważniejszy kod w tym pliku footer to strona sie jednak zmieniała więc myślałem że na bieżąco pokazuje efekty. Tak czy siak - dziękuje jeszcze raz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts