atwin Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Zdravim,neviete mi niekto poradit ako nastavit mnozstevne zlavy co do celkovej sumy nakupu. Napriklad ked si niekto objedna celkovo na 300 EUR chcem mu dat zlavu 5%, ked nad 500 EUR tak 10%, alebo existuje na to nejaky modul.Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Množtevna zľava sa dá nastaviť, ale to čo chceš ty nie je množstevna zľava. Množstevna zľava je taká, že 1 ks stoji napr. € 1 ale 20 ks stoji už len € 0,80. Ty zrejme potrebuješ (a v podstate aj ja) zľavu na objednávku. Toto v PS určite chýba. Dúfajme že autori PS to v najbližších verziach dopracujú. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Ešte som to síce neskúšal, lebo momentálne takúto zľavu nepotrebujem ale predpokladám že sa to nastaviť vytvorením kupónu pre všetkých zákazníkov na neobmedzený čas, zadať dostatočné množstvo a dátum bez obmedzenia. Výšku celkového nákupu uviesť v kolónke "minimálna hodnota". Výška zľavy v % môže byť pre jednotlivé minimálne množstvá rôzna. Skúste to otestovať a informujte ma prosím o výsledku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts