keeper06 Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Cześć! jak w temacie - poszukuję darmowego modułu, który pozwoli na dodawanie aktualności do strony głównej, generanie: chciałbym żeby aktualności znajdowały się w center_column pod slider'em, wyswietlały sie tylko 3 pierwsze z mozliwością kliknięcia w rozwiń, przydałby się też dodatkowy box w left_column z możliwościa zobaczenia większej liczby aktualności. Szuakłem czegos podobnego i nie znalazłem a nie chce mi sie wierzyć, że czegoś takiego jeszcze nie ma. Znacie coś w tym stylu? Czy to tylko moje marzenie ? Jeżeli moduł będzie na wypasie - może być też płatny. Dzięki za pomoc! Presta 1.5.4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 (edited) Zerknij na mój SimpleBlog jest dostępny tutaj Zgodny z PrestaShop 1.5 oraz 1.6, a także posiada funkcje, które wymieniłeś. Edited March 14, 2014 by Krystian Podemski (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeper06 Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Super zdecydowałem się na zakup, ale mamy problem: po dodaniu modułu przez panel i przy próbie instalacji wywala mi błąd kompatybilności ( nie ważne który z trzech modułów chce zainstalować) Presta jak pisałem 1.5.4.1 Co mam z tym zrobić ? Następujący(e) moduł(y) nie został(y) prawidłowo zainstalowane: - ph_recentposts :The version of your module is not compliant with your PrestaShop version. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 To już mamy załatwione, a jak pojawią się jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości to jestem dostępny do pomocy ale zapytania proszę wysyłaj korzystając z formularza kontaktowego w serwisie CodeCanyon Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeper06 Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Dokładnie wszystko rozwiązane szybko i skutecznie - wielkie dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts