Zeryk Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Mam problem z linkem Muj Ucet v confirmacnim emailu . Kdyz na nej kliknu, tak me to hodi na www.mojedomena.com/index.phphistory.php . Existuje nejaky zpusob ja se zbavit toho index.php? Zkousel sem editovat sablony order_con.html a shipped.html podle angl.fora kde ten problem taky nekdo resi, ale nejak to nezabira. Mate nekdo prosim odpoved? dikes Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 správne by tam malo byť: <a href="{$link->getPageLink('my-account.php', true)}" title="{l s='My account'}">{l s='My account'}</a> ale ty píšeš odkaz na history.php a to je história objednávok <a href="{$link->getPageLink('history.php', true)}" title="{l s='Orders'}">{l s='My orders'}</a> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeryk Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 správne by tam malo byť: <a href="{$link->getPageLink('my-account.php', true)}" title="{l s='My account'}">{l s='My account'}</a> ale ty píšeš odkaz na history.php a to je história objednávok <a href="{$link->getPageLink('history.php', true)}" title="{l s='Orders'}">{l s='My orders'}</a> Dik za reakci na muj problem. Trochu se v tom topim. nevim presne kam bych mel vlepit ty linky ktere jsi mi napsal. Pac napr. v order_conf.html mam tuhle vetu: (delam to v rustine) <td align="left">Вы можете просмотреть этот заказ и скачать счет-фактуру в нашем интернет-магазине, нажав <a style="color: #7a7879; font-weight: bold; text-decoration: none;" href="{shop_url}my-account.php">"Мои заказы "</a>.</td> Мои заказы - to je vlaste Muj Ucet ve kterym se objevi ta faktura. Jenze kdyz vtom emailu na to kliknu tak to tohdi na mujweb.com/index.phpmy-account.php ....takle smatlany dohromady, ja bych potreboval vyhodit index.php z toho odkazu .bez toho indexu to funguje a smeruje presne tam kam ma. Obdobne je to i v shipped.html: <td align="left">Вы можете просмотреть этот заказ и скачать счет-фактуру в нашем интернет-магазине, нажав <a style="color: #7a7879; font-weight: bold; text-decoration: none;" href="{shop_url}history.php">"Мои заказы"</a></td> Tam me to hodi na mujweb.com/index.phphistory.php Ten skript co jsi mi poslal , tak presne nevim kam bych mel vlozit slovo Мои заказы na ktery se klika na presmerovani na my account nebo na history order. Ted sem koukal na EN email template ( order_conf.html a shipped.html ) , tam to vypada trochu jinak, tak mozna i v tom je problem. Sorry za ty barvy, doufam ze to trochu zprehledni . Diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts