eiliky Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Salutare,A incercat cineva sa afiseze intr-o pagina de categorie lista produselor din subcategorii, in loc de lista subcategoriilor?Imi doresc sa fac chestia asta, dar nefiind programator de meserie imi este imposibil.thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elevator Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 nu inteleg??? caci astfel nu vei mai avea subcategorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor99 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 te referi ca in site-ul meu din semnatura ? General med ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elevator Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 pai da Link to comment Share on other sites More sharing options...
elevator Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 ai toate categoriile la vedere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor99 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Pai este foarte simplu . Intrii in site-ul si accesezi sectiune Accesorii - > Axio - > si selectezi pentru editare produsul HARDSLEEVE MACBOOK . Spre mijlocul paginii produsului respectiv este un tabel catalog produse ( eu ill am in limba romana si de aceea imi apare asa) si ai sa observi ca produsul tau se afla intr-o singura categorie in AXIO . Mai bizefi si casuta cu accesorii. Desigur va trebui sa faci la fiecare produs in parte sau doar la cele care te intereseaza . Eu le am pe toate adaugate si in categorie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor99 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Observ ca in site-ul tau in subcategoriile sunt multiple . ex : produsul Top case Kappa K49N bifezi sa fie si in CASES,TOPCASES & SOFT, si in KAPPA si in ACCESORII... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elevator Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 eu stiu...eiliky ......deci asa se face Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts