Jump to content
  • 0

Konfiguracja zdjec / edycja bloku

hypinho

Question

Witam serdecznie mam 2 problemy otóz : 

1) Ustawiam thickboxa na 1920x1080 wgrywam zdjecie i jest prawidlowo wyswietlane lecz nie wiem na ile ustawic home i large aby nie dodawalo mi bialego tla.

2 )W jaki sposob moge edytowac zakładki w bloku czyli o nas,referencje,sklep itd (ss załączony) zawartośc tego moge edytowac w narzedzia -> cms natomiast chciałbym dodac takze pare nowych pozycji.

Pozdrawiam i z góry dziekuje :)

post-763464-0-02697300-1394555808_thumb.jpg

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

1) zdjęcia które wgrywasz muszą być proporcjonalne (ich rozmiary) do pozostałych, czyli np. pomniejszone 2,3,4,itd razy

najważniejsze jest to, aby były zachowane proporcje szerokości i wysokości.

Inną opcją jest włączenie PNG jako formatu przechowywania zdjęć, wtedy brakujące "wymiary" będą przezroczyste

2) nie mam pojęcia co to jest. wygląda na niestadardowe rozwiązanie.

to element szablonu? moze moduł?

• 0

1) czyli rozumiem ze zmienic wielkosc home

2) hmm tak jak podejrzewalem a majac dostep do wszystkiego nie dam rady tego edytowac? 

Zlecilem zrobienie strony pewnej firmie ale niestety porobili troche i kontakt z nimi sie urwał ,i wszystko musze sam dokanczac. Pozdrawiam i licze na wsparcie :)

• 0

1) czyli rozumiem ze zmienic wielkosc home

2) hmm tak jak podejrzewalem a majac dostep do wszystkiego nie dam rady tego edytowac? 

Zlecilem zrobienie strony pewnej firmie ale niestety porobili troche i kontakt z nimi sie urwał ,i wszystko musze sam dokanczac. Pozdrawiam i licze na wsparcie :)

1) tak

2) musisz mieć dostęp do nieskompilowanego pliku swf, czyli plików np. z adobe flash