pbpo Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Posiadam Dziwny problem. Wczoraj strona działała poprawnie a dziś rano strona główna zepsuła się.... tzn nie ma widocznych na niej modułów i stopki......w pozostałych podstronach wszystko działa jak powinno.. Włączyłem debugowanie ale nic nie wykazało ( dosłownie strona ładuje się tak jak zwykle ).Robiłem backup bazy danych i nic . W czym może być problem ? ps strona wygląda teraz tak : (a powinien widnieć slider i newproduct i homeproduct (3 moduły)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Włącz sklep, podaj klikalny adres. Ewentualnie włącz tryb katalogu żeby nie było kłopotów.Tak to wróżenie z fusów Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbpo Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 http://supron1.pl to adres Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 angielska wersja się ładuje, z tym że są jakieś problemy z tłumaczeniami. jakieś aktualiacje były robione w międzyczasie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbpo Posted March 12, 2014 Author Share Posted March 12, 2014 Chciałem zrobić kopie tłumaczenia i potem sie to posypało. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 a w jaki sposób tę kopię robiłes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbpo Posted March 12, 2014 Author Share Posted March 12, 2014 (edited) dokładnie rzecz ujmując robiłem to tym _. mam dwa foldery z themami i chciałem zrobić "szybką" kopie z używanego -black_lifting- do folderu z domyślnym themem .... i wtedy wywaliło mi baze Nie było nic, nazw produktów opisów nic... Po przywróceniu bazy było niby okej .... ale później nie wyświetlało mi nic.. Problem istnieje tylko na stronie głównej bo z tego co widzę to można normalnie chodzić po stronie i wszystko jest jak powinno ... tylko strona główna Zrobiłem backup bazy danych i wgrałem stare pliki do folderu themes i pomogło . najwidoczniej któryś z plików się nadpisał wraz ze złym kodem i posypała się strona główna . Ale już wszystko wróciło do normy Edited March 13, 2014 by pbpo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts