marciol Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 witam, Chciałbym, aby moi hurtowi klienci mieli możliwości zamawiania kilku rozmiarow jednocześnie. Przykład: koszula/bluzka która ma cztery rozmiary w ilościach 38-4szt, 39-3szt, 40-5szt i 41-6szt. Obok zdjęcia wyświetla się rozmiarówka z ilością dostępną oraz puste pola do wprowadzenia ilości zamawianej. opcja 1 - jeden koszyk: klient wypełnia pola ilości zamawianej dla każdego rozmiaru a następnie klika koszyk. opcja 2 - koszyki znajduja się przy każdym rozmiarze: klient wypełnia pole ilości zamawianej i klika koszyk przy każdym rozmiarze Czy istnieje moduł który rozwiązuje powyższe zagadnienie/problem lub czy ktoś pomógł by mi w modyfikacjach kodu - wskazaniu gdzie co mogę pozmieniać aby uzyskać powyższy efekt? Bardziej interesuje mnie oczywiście opcja 1. z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciol Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 Czy ktoś może mi pomóc? Poproszę.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts