lukruk Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Witam Potrafiłby ktoś mi pomóc w zmianie kodu w module Produkty polecane wyglądającego: tak aby wyglądał jak Najczęściej kupowane: Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 "najczęściej kupowane" to nie moduł, funkcjonalność prestashop. nie wiem o co dokłądnie chodzi, czy o wygląd, czy o funkcjonalności. Bo jeżeli to drugie (np. sortowanie) to zmiany nie wchodzą w grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukruk Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 "najczęściej kupowane" to nie moduł, funkcjonalność prestashop. nie wiem o co dokłądnie chodzi, czy o wygląd, czy o funkcjonalności. Bo jeżeli to drugie (np. sortowanie) to zmiany nie wchodzą w grę. Chodzi mi o sam wygląd. Aby było widoczne zdjęcie, nazwa, cena oraz dwa buttony: Dodaj i Wyświetl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts