gana.sk Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Dobrý deň, Prosím Vás, poprekladal som všetko čo išlo cez Lokalizácia/Preklad. Ale aj tak sú na stránke nejaké veci po anglicky. OBRÁZOK Vedeli by ste mi poradiť kde to zmeniť do slovenčiny? Ďakujem ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Preklad inštalovaných modulov. Pokiaľ máš prestu 1.5 tak musíš zvoliť aj tému v tom preklade Link to comment Share on other sites More sharing options...
gana.sk Posted March 10, 2014 Author Share Posted March 10, 2014 Aj tam som prekladal, no idem pozrieť či som niečo nezabudol. ;-) Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 (edited) Ak je vsetko prelozene, potom bude problem v samotnych sablonach modulov.Treba skontrolovat, ci sa v danej sablone nachadzaju definicie prekladov nasledovne: {l s='Text' mod='nazovmodulu'} Niekedy totiz autor sablony zabudne korektne alebo vobec zadefinovat prave polozku mod=''Vtedy nastava problem, ze prelozene to byt moze, ale sablona preklad nezobrzi. Ked to opravis a vycistis cache, preklad sa zobrazi. Edited March 12, 2014 by Caleydon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts