afutar Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Néztem, de nem találtam a témát sehol: Az oldalon nem enged bejelentkzni. Ha kérem elküldi a megerősítő klevelet, majd generál új belépő jelszót is, de amikor beírom, akkor nem léptet be. Mi oka lehet? Az elején rendben ment minden, lehet , hogy hozzábabráltam valamihez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 (edited) A prestashop verziót kitaláljuk vagy megosztod Velünk?Enélkül hogy segítsünk? Valamint a shop részébe nem tudsz bejelentkezni vagy az admin részébe?Nem derül ki. Edited March 8, 2014 by pattila01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
afutar Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Bocsi! PrestaShop™ 1.5.6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 köszi. ... és melyik részébe nem tudsz bejelentkezni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afutar Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 Megoldottam! Köszönöm az eddig tett fáradozástokat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 (edited) sziasztok nálam ugyanez a hiba, presta adminba nem tudok belépni modulok frissítése után és az oldal sem működik, akárhová kattintok azt írja, "Ez a weboldal átirányítási körbe került" vagy síma 404. mivel nem tudok belépni a pontos verziószámot sem tudom, a legújabb...1.5 (6?) amikor az automata frissítést jó pár modulon megcsináltam, egyszerűen az oldal helyén fehérség lett, nagy semmi. Amikor vissza akartam menni a modulokhoz, hogy lekapcsolok mindent és egyesével végig kapcsolgatom melyik okoz gondot, egyszerűen kidobott, azóta nem tudok belépni, kértem jelszó módosítást, de egy üres levél jött. Ftp-n leszedtem a modulokat, egyesével visszaraktam, a homeslider és blocktopmenu -ktől tünik el az oldal, ezeket nem raktam vissza, de csak a főoldal megy... http://www.pothajshop.hu/ PHPmy admindban adtam hozzá új dolgozót MD5 segítségével, de azt sem engedi belépni... csak ugrik egyet az admin belépési felület, de nem írja, hogy mi baja, nem enged be. Van ötletetek mit tegyek? Edited March 23, 2014 by parokashop (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 A hibaüzeneteket be kellene kapcsolni, így a fehér képernyő helyett valami értelmeset fogunk kapni: http://prestashop.keszites.net/developer-mod-bekapcsolasa/ Nézzük meg, hátha el tudunk indulni rajta. Illetve: mentésed van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 köszi a gyors reagálást bekapcsoltam mentés nincs Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Warning: File /home/pothajshop/domains/pothajshop.hu/public_html/404.php is deprecated in /home/pothajshop/domains/pothajshop.hu/public_html/classes/Tools.php on line 2147 a 404-el nem tudom mit csináljak... a 2147 sor: trigger_error($error, E_USER_WARNING); Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 A .htaccess fájl megvan a gyökér könyvtárban? Nekem úgy tűnik hogy az megadta magát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 megvan: # .htaccess automaticaly generated by PrestaShop e-commerce open-source solution # WARNING: PLEASE DO NOT MODIFY THIS FILE MANUALLY. IF NECESSARY, ADD YOUR SPECIFIC CONFIGURATION WITH THE HTACCESS GENERATOR IN BACK OFFICE # http://www.prestashop.com - http://www.prestashop.com/forums <IfModule mod_rewrite.c> # Disable Multiviews Options -Multiviews # URL rewriting module activation RewriteEngine on # URL rewriting rules RewriteRule ^api/?(.*)$ /webservice/dispatcher.php?url=$1 [QSA,L] RewriteRule ^([a-z0-9]+)\-([a-z0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1-$2$3.jpg [L] RewriteRule ^([0-9]+)\-([0-9]+)/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1-$2.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$1$2.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$1$2$3.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$1$2$3$4.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$4/$1$2$3$4$5.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$1$2$3$4$5$6.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$6/$1$2$3$4$5$6$7.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$6/$7/$1$2$3$4$5$6$7$8.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$6/$7/$8/$1$2$3$4$5$6$7$8$9.jpg [L] RewriteRule ^c/([0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/c/$1$2.jpg [L] RewriteRule ^c/([a-zA-Z-]+)/[a-zA-Z0-9-]+\.jpg$ /img/c/$1.jpg [L] RewriteRule ^([0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/c/$1$2.jpg [L] RewriteRule ^([0-9]+)\-[a-zA-Z0-9-]*\.html /product.php?id_product=$1 [QSA,L] RewriteRule ^[a-zA-Z0-9-]*/([0-9]+)\-[a-zA-Z0-9-]*\.html /product.php?id_product=$1 [QSA,L] RewriteRule ^([0-9]+)\-[a-zA-Z0-9-]*(/[a-zA-Z0-9-]*)+ /category.php?id_category=$1&noredirect=1 [QSA,L] RewriteRule ^([0-9]+)\-[a-zA-Z0-9-]* /category.php?id_category=$1 [QSA,L] RewriteRule ^([0-9]+)__([a-zA-Z0-9-]*) /supplier.php?id_supplier=$1 [QSA,L] RewriteRule ^([0-9]+)_([a-zA-Z0-9-]*) /manufacturer.php?id_manufacturer=$1 [QSA,L] RewriteRule ^content/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*) /cms.php?id_cms=$1 [QSA,L] RewriteRule ^content/category/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*) /cms.php?id_cms_category=$1 [QSA,L] RewriteRule ^oldal-nem-talalhato$ /404.php [QSA,L] RewriteRule ^cim$ /address.php [QSA,L] RewriteRule ^cimek$ /addresses.php [QSA,L] RewriteRule ^szemelyes-adatok$ /authentication.php [QSA,L] RewriteRule ^top-termekek$ /best-sales.php [QSA,L] RewriteRule ^kosar$ /cart.php [QSA,L] RewriteRule ^kapcsolat$ /contact-form.php [QSA,L] RewriteRule ^discount$ /discount.php [QSA,L] RewriteRule ^guest-tracking$ /guest-tracking.php [QSA,L] RewriteRule ^elozo-rendelesek$ /history.php [QSA,L] RewriteRule ^identity$ /identity.php [QSA,L] RewriteRule ^gyartok$ /manufacturer.php [QSA,L] RewriteRule ^sajat-fiok$ /my-account.php [QSA,L] RewriteRule ^uj-termekek$ /new-products.php [QSA,L] RewriteRule ^rendeles$ /order.php [QSA,L] RewriteRule ^rendeles-kovetes$ /order-follow.php [QSA,L] RewriteRule ^gyors-rendeles$ /order-opc.php [QSA,L] RewriteRule ^order-slip$ /order-slip.php [QSA,L] RewriteRule ^elfelejtett-jelszo$ /password.php [QSA,L] RewriteRule ^ar-leszallitas$ /prices-drop.php [QSA,L] RewriteRule ^kereses$ /search.php [QSA,L] RewriteRule ^oldal-terkep$ /sitemap.php [QSA,L] RewriteRule ^stores$ /stores.php [QSA,L] RewriteRule ^keszlet-informaciok$ /supplier.php [QSA,L] </IfModule> # Catch 404 errors ErrorDocument 404 /404.php <IfModule mod_expires.c> ExpiresActive On ExpiresByType image/gif "access plus 1 month" ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 month" ExpiresByType image/png "access plus 1 month" ExpiresByType text/css "access plus 1 week" ExpiresByType text/javascript "access plus 1 week" ExpiresByType application/javascript "access plus 1 week" ExpiresByType application/x-javascript "access plus 1 week" ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year" </IfModule> FileETag INode MTime Size <IfModule mod_deflate.c> AddOutputFilterByType DEFLATE text/html AddOutputFilterByType DEFLATE text/css AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript </IfModule> Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 A fájlban ezt a részt: RewriteEngine on Tedd "off"-ra, kapcsold ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 kikapcsoltam, de semmi nekem olyan, mintha hiányozna valami Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Tudni kellene hogy milyen verzió... próbálj meg egy szűz 404.php-t a gyökérbe tenni, az eredetit felülírva (mentést csinál azért belőle előtte). Próbáld meg egy olyan verzió 404.php-jével amit leginkább valószínűsítesz hogy az van Neked. Adatbázishoz hozzáférsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 akármilyen 404-et próbálok, semmi... se szűz, se "használt" igen, a php my admin megy, ftp is Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 visszatöltöttem a blocktopmenut , fehérség az oldalon...de hogy mondtad, hogy állítsam kapcsoljam be a hibajelzőt, azt írta, hogy a blocktopmenu.php val van baja, felülírtam egy régivel, és bejött az oldal, ettől még nem működik, de egy probléma pipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Akkor csinálj mentést a modules könyvtárról (mondjuk rakj a végére egy "E" betűt, mint eredeti) és másold fel egy szűz prestashop modules könyvtárát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 a homeslider -el is ugyanezt meg tudtam csinálni..., már "CSAK" be kéne lépni kezdőlap jól néz ki, de onnan sehova se megy, mindenre csak ezt írja: Warning: File /home/pothajshop/domains/pothajshop.hu/public_html/404.php is deprecated in /home/pothajshop/domains/pothajshop.hu/public_html/classes/Tools.php on line 2147 (ezeket hiába írom felül, adatbázis lesz?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 nem hinném hogy adatbázisban van probléma. Egy hozzáférést nem tudnál adni ftp-hez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 sajnos nem, mert másik 4 oldal is fut onnan, nem csak ez, azt gyanítom az url beállításokat felülírta valami, emiatt nem aggódom, inkább a belépés miatt. A jelszó emlékeztető is üresen jön Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 kitöröltem a tools.php-ból a 2147-es sort és eltűnt a hibaüzenet: Warning: File /home/pothajshop/domains/pothajshop.hu/public_html/404.php is deprecated in /home/pothajshop/domains/pothajshop.hu/public_html/classes/Tools.php on line 2147 HOGY LÉPJEK BE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 az rendben van hogy kitörlöd, persze hogy eltűnik hiszen az a dolga hogy azt megjelenítse. Nem tudok okosabbat mondani ennél látatlanban sajnos. Szolgáltatói mentés sincsen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 a mentésben mit kell keresni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Én visszamásolnám az összes fájlt, felülírva a régieket. Ha ez nem elég akkor adatbázist is. Egyébként ha MD5-el cserélsz jelszót az még nem elég a PS-nek, de nem megyek bele. Egyszerűbb a mentést visszatenni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 na végre, találtam egy mentést, azt visszaállítottam, az oldal működik, de adminba még mindig nem enged be... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) Mellékelek Neked egy php-t, remélem megoldja a problémádat. Másold fel a gyökérbe. Hívd meg. Írd be az új jelszót. Ha megvan, akkor kiadja Neked a helyes hash-t. Ezzel felvértezve menj be phpmyadmin-ba és cseréld le a megfelelő helyen. passwordreset.php Edited March 25, 2014 by pattila01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 az adatbázis helyreállítással sem tudok belépni Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Kipróbáltad a fájlt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 A' oldal még mindig nem műxik szerintem, ha ez az egyáltalán: http://www.pothajshop.hu/ Segíteni nem tudok, de próbáld ki Attila file-ját Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 sziasztok, tegnap ment az oldal, most megint nem megy, már nagyon unom, a file-t is próbáltam azzal sem tudtam, de rájöttem, hogy valamelyik php-ban hash-t kell állítani, de már nem találom azt az oldalt ahol azt olvastam hogy kell, nincs időm órákat bogarászni vele sajnos, lehet lecserélem az egészet, mert ezek az új presták nagyon hulladékok már, nekem az 1.4 tökéletes volt, de nekem ki KELLETT próbálni az újat hát nagyon megérte majd később bíbelődök vele még kicsit, köszönöm az eddigi segítéségeket Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Bíbelődni lehet, semmi gond nincs ezzel, meg azzal hogy az ember új dolgokat próbál ki. Vagy bejön vagy nem. De mentésnek mindig lennie kell. Anélkül semminek sem szabad nekiállni. Sok sikert kívánok egyébként, remélem sikerül megtalálni a megfelelőt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 sikerült visszaállítanom az oldalt...most elérhető, mára ennyi (a rendelések jönnek levélben) Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 most meg a rendelés értesítő nem megy, hát eldobom a hajam már még annyit segítsetek légyszi, hogy tudom beállítani ftp-n vagy adatbázisban, hogy be legyen kapcsolva? Az állapotok közül nem használok semmit, csak egyet, ami az order config Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Hát szerintem a .htaccess fájlt kellett volna csak törölni (talán) még az elején. Bár fura, hogy az adminba nem lehet belépni. Ott kellene még kikapcsolni a keresőbarát URL-t majd vissza. Ekkor újra generálódik a .htaccess A rendelésértesítőt meg az alert modul újratelepítésével talán meg lehet oldani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts