tumik Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Hezký večer všem při pátečku. Chtěl bych se zeptat jestli někdo z odborníků nevytvořil skript pro TOPLIST. Chtěl bych ho využít i nadále a nějak v tom tápu. Poradí mi prosím pěkně někdo jak na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitta Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 zdarma ke stazeni Kódy statistik http://www.broucek-a-beruska.cz/moduly-prestashop/ (mame to ale udelane se skrytou ikonkou) pokud chces tohle zobrazeni, tak bud napis nebo si prehodis pak kod za kod, nikitta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Hezký večer všem při pátečku. Chtěl bych se zeptat jestli někdo z odborníků nevytvořil skript pro TOPLIST. Chtěl bych ho využít i nadále a nějak v tom tápu. Poradí mi prosím pěkně někdo jak na to? Kód z TOPLISTU môžeš vložiť do modulu blockhtml alebo pomocou modulu sotewsadds obidve Ti posielam v prílohe. Fungujú vo všetkých verziách.blockhtml.zip sotewsadds.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToXo Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Zdravim,Skusal som to so vsetkymi poznymi modulmi ale stale mi to nechce ist, viete mi s tym niekto pomoct?Nejaky strucny navod ako to nainstalovat a kam vlozit kod z toplistu?Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Osobně jsem toho názoru, že se tohle na slušnej shop nedává. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToXo Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 čo by si navrhol? nevieš ani teoreticky ako to mam nahodit?Ako napriklad mam nahodit analytics? do ktorej zlozky to mam nahodit?poradte prosimdakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Nechápu jaký smysl a pro koho, má umístění počítadla TOP LIST na e-shopu??E-shop nese sám o sobě dost jiných informací, především produkty. Počítadlo má mít efekt nějakého pochlubení se, kolik pak nám sem leze lidí..? TOP LIST na e-shopu je nehorázná zhovadilost, pakliže to nevíte, administrace e-shopu nabízí řadu nástrojů pro statistiky - přístupů včetně. > Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToXo Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Viem ti to vysvetlit velmi strucne,Shop funguje uz 3. rok, od zaciatku sme pouzivali TOPLIST, neskor sme objavili vsetky neduhy atd, teraz pouzivame aj ine merace, ale chceme mat aj toplist kvoli porovnaniu uspesnosti sucastnych reklamnych kamapani s minulymi a tymi uplne prvymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Presne tak, nevim proc bych mel na eshop hrnout tabulku s pristupama, ktere jsou viditelne pro uplne vsechny. Chlubit se? Nevim nevim... kazdopadne pokud to ma slouzit pro "mereni", tak bych volil cestu skryteho kodu, vlozit do footeru a toplist jede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Ja nevím no,asi zastávám trochu jiný princip provozu e-shopu co se uživatelského prostředí týká! Všechny průzkumy kampaní, počítadel přístupů až po statistiky procházení a klikání na určité produkty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts