PrzemekP Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Witam Wczoraj zainstalowałem sklep i wszystko było ok. Zapoznawałem się ze wszystkim, coś tam próbowałem konfigurować w panelu admin. Wszystko normalnie działało. A dzisiaj biała strona sklepu, nie ma po prostu nic. Nawet jakiegoś komunikatu o błędzie. Admin działa. ale też nie wszystkie funkcje. Nie mam pojęcia o co chodzi. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RSI-SHOP Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 na pewno coś wyłączyłeś ....bo od tak samo nic się nie robi Włącz debugowanie i zobacz co Ci powie na tej białej stronie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PrzemekP Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 (edited) Nie wiem czy o to chodziło, bo za bardzo nie wiem jak się robi debugowanie Ale wyszło mi takie coś: / [HTTP/1.0 301 Moved 160ms] /index.php [HTTP/1.0 500 Internal Server Error 321ms] wyszło jeszcze takie coś: Musiałem zrobić obraz, bo w żaden sposób tekst nie wchodził na posta Edited March 8, 2014 by PrzemekP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Twoja wiadomość jest pusta, można wiedzieć, co w niej powinno być (z uwagi, że jest oznaczona jako rozwiązanie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PrzemekP Posted March 10, 2014 Author Share Posted March 10, 2014 ten ostatni post poszedł przez pomyłkę, a nie ma jak go usunąć. Problem bynajmniej nie jest rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
PrzemekP
Witam
Wczoraj zainstalowałem sklep i wszystko było ok. Zapoznawałem się ze wszystkim, coś tam próbowałem konfigurować w panelu admin. Wszystko normalnie działało. A dzisiaj biała strona sklepu, nie ma po prostu nic. Nawet jakiegoś komunikatu o błędzie.
Admin działa. ale też nie wszystkie funkcje.
Nie mam pojęcia o co chodzi.
pozdrawiam
4 answers to this question
Recommended Posts