MOJE76 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 (edited) Zdravím, rozbehujem PRESTASHOP a som začiatočník. Mám zopár problémov: 1. Potrebujem vložiť logo, ktoré je dlhé 760x80px, takže v hornej časti stránky mám len košík, ale keď tam vložím to logo, tak sa ukáže pod logom veľká medzera. Ako to riešiť? 2. Ak som si urobil objednávku a vložil do košíka 3 produkty, tak mi poštu napočítalo 3x5€ napr. PREČO? 3. Obrázky pošty v objednávke sú príliš veľké (UPS, Slovenská pošta ...) ĎAKUJEM Edited March 7, 2014 by MOJE76 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOJE76 Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 Takže bod 2 je poriešený - mal som na každý tovar nastavené poštovné a potom ešte pripočítavalo dopravcu. Takže poštovné z produktov som nastavil na 0 a je to ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOJE76 Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 Takže už som zistil, kde bol problém v bode 3, mal som veľké rozlíšenia aj napriek tomu, že som ich zmenšoval. Stačí mať na výšku 50px a je to ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts