lukruk Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 (edited) Po aktualizacji koloru w nowo dodanym szablonie wyskoczył mi komunikat: Mobilny szablon działa tym razem tylko z modułem płatności PayPal. Aktywuj proszę moduł aby włączyć płatności.Aby użyć szablonu mobilnego musisz zainstalować i skonfigurować moduł PayPal. Spotkaliście się z takim czymś ?. Edited March 7, 2014 by lukruk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Po aktualizacji koloru w nowo dodanym szablonie wyskoczył mi komunikat: a w jaki sposób ten kolor został zaktualizowany? jaki szablon? jaka wersja ps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukruk Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 PrestaShop™ 1.5.6.1 Kolor został tradycyjnie zmieniony w szablonie, w którym dodałem tylko nowy wygląd e-maili. Uczyniłem to wchodząc: Preferencje - Szablony - zmiana kolor maili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts