sindbad Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Salutare tuturor,asa cum bine stiti la noi curierul rapid percepe o taxa suplimentara atunci cand plata se face la livrarea marfii. Sunt foarte curios cum ati rezolvat voi aceasta problema.Merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 se pot face modificari in modulul de plata pentru a suporta o suprataxa. cercetez si revin - daca nu sa-mi aduci aminte Link to comment Share on other sites More sharing options...
sindbad Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 Merci. Am gasit un modul, "COD with Fee" la la 5$. Nu stiu daca functioneaza, dar ma interesez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Buna ziua domnilor,1. Trebuie incheiat un acord (contract) cu firmele de curierat?2. Cum apare pe factura inmanata clientului taxa de transport?Multumim celor care incearca sa ne mai spuna cate ceva. Eu am pfa si nu stiu cum sa fac:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sindbad Posted December 16, 2009 Author Share Posted December 16, 2009 La mine pe factura apare ca si taxa serviciu ramburs. Mentionez ca facturile le fac eu manual, nu le folosesc cele din PrestaShop. Cat despre curier, este bine sa faci un contract cu o firma de curierat, o firma serioasa care vine sa ridice coletele si la ora 17. Ia in calcul faptul ca multe firme cu "nume" nu lucreaza atat de bine cat ar trebui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 oferi garantie la ceasurile telefon? am gasit identice in china dar rata de rebuturi e mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts