MammothtankPL Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Cześć Zamierzam otworzyć sklep w preście w oparciu o własną działalność gosp. jaki hosting polecacie w relacji cena/jakość. Moja firma dla której zrobiłem sklep ma hosting od 1and1. A co Wy polecacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Kaczor Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Cześć Ja polecam KYLOS.PL serwery są w Polsce, świetna obsługa, ceny i wiele dostępnych opcji (w tym dość zaawansowanych). Presta śmiga doskonale. Tu inny podobny wątek na forum w tym temacie http://www.prestashop.com/forums/topic/127072-jaki-hosting/page-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tobiasz Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Ja używam od wielu lat linuxpl.com dlatego mogę śmiało polecić. Bardzo szybki i profesjonalny support, serwery szybkie i bez padów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MammothtankPL Posted March 6, 2014 Author Share Posted March 6, 2014 Ja używam od wielu lat linuxpl.com dlatego mogę śmiało polecić. Bardzo szybki i profesjonalny support, serwery szybkie i bez padów. a którą z opcji byś polecał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tobiasz Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 To zależy jakiego obciążenia się spodziewasz. Ja pod sklep 500 produktów wybrałem hosting biznes, konto WPro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 walicie tymi partnerskimi linkami jak szaleni Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tobiasz Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Ale to chyba nie przeszkadza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 mi nie - absolutnie. Aczkolwiek regulamin forum tego zabrania, choć mam chwile wątpliwości ... czy to czasami nie dotyczy sygnatur, nie chce mi się sprawdzać. w każdym razie nie czepiam się, i nie będę tego usuwał. Jak już ktoś podaje takie linki, to znaczy, że usługa w jego mniemaniu jest ok i godna polecenia cóż ja więcej mogę powiedzieć... oby więcej takich sprawdzonych hostingów 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MammothtankPL
Cześć
Zamierzam otworzyć sklep w preście w oparciu o własną działalność gosp. jaki hosting polecacie w relacji cena/jakość. Moja firma dla której zrobiłem sklep ma hosting od 1and1. A co Wy polecacie?
7 answers to this question
Recommended Posts