emteusz Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Cześć wszystkim, mam problem mianowicie nie zmieniałem nic w głównych plikach a w niektórych przedmiotach(rzadkość) pojawia się sam automatycznie podwójny opis, przykład: Napięcie: 110-240V Moc: 10W Odpowiednik: 100W Barwa: Biała zimna Temperatura barwowa: 6000K Strumień świetlny: 1000 lm Kąt świecenia: 140 Typ led: MULTILED Ilość led: 1 Żywotność: 50 000h Wymiary: 145x165x235mm Gwarancja: 24 miesiące Temperatura barwowa: 6000K Strumień świetlny: 1000 lm Kąt świecenia: 140 Typ led: MULTILED Ilość led: 1 Żywotność: 50 000h Wymiary: 145x165x235mm Gwarancja: 24 miesiące url do sklepu: ledstore24.plurl do produktu: http://ledstore24.pl/naswietlacze/79-naswietlacz-led-10w-bezprzewodowy.html Ma ktoś może jakiś pomysł jak to naprawić? Bo to prawdopodobnie jest błąd. Pozdrawiam Prestowiczów ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 w ustawieniach produktu (na stronie edycji produktu) masz najprawdopodobniej zdefiniowane "features", przy okazji masz je wpisane w opis produktu stąd wyświetlają się 2 razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 emteusz Posted March 6, 2014 Author Share Posted March 6, 2014 niestety, sprawdzałem już to Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 no to jest to conajmniej zastanawiające, pojawia się to losowo? czy na stałe przy konkretnych produktach? opis sprawdzany pod kątem powtórzeń? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 emteusz Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 pojawia się to stale przy niektórych produktach, sprawdzałem pod kątem powtórzeń <myśli> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
emteusz
Cześć wszystkim, mam problem mianowicie nie zmieniałem nic w głównych plikach a w niektórych przedmiotach(rzadkość) pojawia się sam automatycznie podwójny opis, przykład:
url do sklepu: ledstore24.pl
url do produktu: http://ledstore24.pl/naswietlacze/79-naswietlacz-led-10w-bezprzewodowy.html
Ma ktoś może jakiś pomysł jak to naprawić? Bo to prawdopodobnie jest błąd. Pozdrawiam Prestowiczów ;-)
4 answers to this question
Recommended Posts